UNO Ecuador

Denne artikel er allerede blevet set1818gange!

 

Årgang:   2014
Køn:  Hingst
Opdrætter: Stutteri UNO ApS
Ejer: Stutteri UNO ApS
Beskrivelse: Blue Hors Erlando blev kvalificeret til finalen i DSA for 4-års heste med 8,56 point i 2013Faderen Jazz ligger som nummer to på WBFSH’s rangliste, med rigtig mange topheste i international dressursport. Heste som IPS Tango, Wynton og den regerende europamester Parzival har alle Jazz som far.Moderen Waydie, er elitehoppe i KWPN. Hun har aflagt en IBOP test (rideprøve i Holland) med i alt 87 point, hvor ingen karakterer var under 8,5. Hun fik bl.a. karakteren 9 for galop, holdning og for anlæg som dressurhest!
Hendes far, Rhodium e. Ferro var fløjhingst i Holland i 2001 og har gået ”lille tur” under Diederik van Silfhout.
Hingsten Juventus e. Dublin) i tredje generation leverede flere særdeles gode konkurrenceheste, trods det at han ikke var særligt meget benyttet i avlen.
Oldemoderen Madorijke har tre afkom der har gået Z-level (M-st.george).
Ud af hoppestammen kommer den kårede hingst Fatalist B e. Farn.Morsiden er meget avlsikker og der er megetUNO London Girl er første afkom efter UNO Donna Tella.

UNO London Girl har som alle afkom på denne stamme nogen helt fantastiske bagben.
Desværre har UNO London Girl pådraget sig en skade og kan derfor ikke gå rideprøve, men hun er kåret i DH.

Hendes mor UNO Donna Tella er UNO Frederica’s andet afkom, om denne morstamme kan nævnes:

UNO Frederica’s første afkom, Donna Frederica var dyreste hest på auktionen i Verden 2002.
Donna Frederica blev med sin svenske rytter placeret som nr. 4 for 6 års heste i Falsterbo i 2005 i finalen ved de svenske dressurchampionater og er, trods sin unge alder, klar til start i S-dressurklasser i 2006.
UNO Frederica’s andet afkom UNO Donna Tella har i 2005 bestået rideprøve i Hannover med karakteren 9. Hun var samme år fløjhoppe på Vilhelmsborg og blev kåret til RDH. Hun er nu avlshoppe her hos os.

Uno Don Diego er UNO Frederica’s tredje afkom. Han blev i 2006 kåret i Herning hvor han var præmiehingst, senere samme år blev han materialprøve vinder. Han blev i 2007 vinder af Ņge Ravns Vandrepokal som bedst dansk opdrættet dressurhingst. Placerede sig i finale ved ungheste VM i Verden som 6 års. Han har allerede trods sin unge alder, lavet flere RDH hoppe  og hans første kårede søn, blev fløjhingst i Herning 2011.

Fjerde afkom efter UNO Frederica, var så UNO Donna Unique, hun blev udtaget til føl finale på Vilhelmsborg i 2004, hvor hun opnåede karaktererne: 8-9-8-10-10-9. I 2007 blev hun kåret med guldmedalje og blev samtidig årets hoppe.

5. afkom efter UNO Frederica, var UNO Don Diablo. UNO Don Diablo blev også kåret i Herning og blev Præmiehingst. Han nåede desværre ikke at blive så gammel, han pådrog sig en skade og måtte aflives. Trods sin unge alder, har han alligevel formået at få lavet medalje hopper.

UNO Donna Tella har desuden lavet præmiehingsten UNO Don Olympic

Blue Hors Erlando
Blue Hors Erlando
Jazz Cocktail
Charmante
Waydie Rhodium
Robijn
UNO Londongirl
UNO London Girl
Londontime Londonderry
Wieneria
UNO Donna Tella
RDH – St.pr.A
Del Piero
UNO Frederica
ERDH – St.pr.St
Guld for afkom