UNO DiNozzo-Brækket benet, aflivet 2015

Denne artikel er allerede blevet set1621gange!

 

Årgang:  2013
Køn: Hingst
Opdrætter: Stutteri UNO ApS
Ejer: Stutteri UNO ApS
Beskrivelse:  UNO DiNozzo havde i 2007 en søster der gik i Brillantring i Oldenburger. Hans anden søster vandt sin rideprøve i Hannoveraner Verband og er desuden kåret i RDH her i Danmark, UNO Diamond Lady som er efter UNO Don Diego, har vi valgt selv at beholde i avlen.
UNO Santino som er en storbror til UNO DiNozzo, rides i dag af Katrine Gert Nielsen.
Desuden har hendes mor også lavet en vallak der går M, en hingst der Intermediaire og en hoppe der går lille tur. Hendes mor er UNO Glamour.Mormor Gardenia er mor til de kårede hingst Rhodes Scholar og Ruben G. Hun er desuden mor til den St.pr.St. hoppe Romantik som går lille tur med Victoria Max-Theurer, samt St.pr.St. Wardenia der går Intermediaire i USA.Oldemor Geranie er mormor til de kårede hingste Worldman og Dramatic samt Oldemor til San Antonio.
Desuden kommer OL heste Whisper fra denne stamme, samt Schausieger Weltina.Af hingste på denne morstamme, kan nævnes:
San Antonio, Aleman, Balance of Power, St. Petersburg, Belfort G, Worldman, Dramatic, Rhodes Scolar, His Highness, Fürst Rousseau, Flanell Barcley, Scolari.Alle afkom efter UNO Glamour har fået 9 i ridelighed, og alle hoppe afkom er kåret som St.pr.St. eller RDH.UNO DiNozzo er ud af den kendte tyske  hoppestamme: Noria, Hanoverian MARELINES 3192104. -http://www.horsetelex.de/horses/family/108536

 

Blue Hors Don Olymbrio Jazz Cocktail
Charmante
Olymbria Olympic Ferro
Kilbria
UNO Glamour – St.pr.St. – RDH Glorieux
DE 333 330322485
Goldstern
St.pr.St Ehrwenna 2
St.pr.St. Gardenia
DE 331 317705689
Grafenburg
Hauptstutbuch Avignon