Om Stutteri UNO

Stutteri UNO er et stutteri med avl af Dansk Varmblod, Hannoveraner og Oldenburger som er startet i 1998. Vi importerede i 1998 UNO Arizona (Airport x Weltmeyer) på Eliteauktionen i Verden, for at skabe en ny, spændende hoppestamme af de bedste blodlinjer, og det har siden hen vist sig at være et rigtig godt køb. Vi har siden hen købt yderligere hopper og føler nu, at vi står ret godt både kvalitets- og blodmæssigt.

Alle avlshopper er kåret i Dansk Varmblod, Hannoveraner Verband og enkelte i Oldenburger Verband.

Vores mål er at lave ædle, højstillede og kønne heste med 3 gode gangarter og et godt temperament.

Selvom vi fokuserer meget på hestens udstråling, er det dog dens brugsegenskaber,temperament og holdbarhed vi vægter højest.

Vi prioriterer hestevelfærd højt og går meget op i, at såvel avlshopper som ungheste har de optimale vilkår. For at lave en god og sund dressurhest finder vi dens opvækst er alt afgørende. Så godt foder, masser af frisk luft og god motion, hver dag hele året rundt er en nødvendighed for at få en god og holdbar hest.

Da vi har svært ved selv både at koncentrere os om at avle samt træne hestene med henblik på salg, har vi valgt at indgå samarbejde med Duo Dressage ApS. Derfor vil vores kommende salgsheste blive solgt til Duo Dressage, som fremover vil være ejer og sælger af alle salgshestene. Markedsføring her på websiden samt fremvisning af hestene vil vi stadig være behjælpelige med overfor potentielle kunder.